Withings presenterar ny smart kroppsvåg

Från sajten:
image

Nytt år med nya löften och ett av dessa brukar kretsa kring hälsan. Nu presenterar Withings en ännu smartare våg med ett utdragbart handtag.

Så här strax före den officiella öppningen av den stora elektronikmässan i Las Vegas, CES 2022 passade Withings på att presentera en ny produkt. Withings Body Scan är en kroppsvåg som mäter det mesta du behöver ha koll på när det gäller din hälsa. Vågen mäter givetvis vikten, pulsen och den vaskulära åldern men den kan även ha koll på nervaktivitet och hjärtrytm via inbyggd elektokardiografi (EKG).

Withings Body Scan

Withings Body Scan har en glasskiva upptill samt ett utdragbart handtag. I vågen finns fyra viktsensorer och 14 ITP-elektroder tillsammans med fyra elektroder i handtaget för att mäta EKG och analysera kroppssammansättningen. Vågen drivs av ett inbyggt batteri som behöver laddas en gång om året och mätdatan visas upp på en 3,2″ LCD-skärm i färg.

Withings Body Scan

Withings planerar att lansera Body Scan under andra halvan av 2022 eller så snart den godkänts av myndigheterna. Rekommenderat pris hamnar kring USD 299,95.

Källa: Macrumors

1 gillning