Windows 11 får stöd för iCloud Photos

Från sajten:
image

Efter en lång väntan får nu Windows 11-användare tillgång till iCloud Photos.

Microsoft har efter mycket lång tid rullat ut stöd för Apples fotoalbumstjänst på Windows 11. Utrullningen börjar i dag onsdag och kommer pågå under några veckor till dess att alla användare har fått tillgång till stödet.

Det finns många användare som har en iPhone som smarttelefonen men använder Windows-datorer som dator. För de här personerna är det en trevlig uppdatering att äntligen kunna se sina foto och videor på PC-datorn. Microsoft säger:

Vi vet att många Windows-kunder har foto- och videosamlingar på sina iPhones som de skulle vilja kunna se på sin PC. Denna iCloud Photos-integration kommer att göra det enklare för dem med en iPhone att ha direkt tillgång till alla sina älskade minnen på en organiserad plats och är ytterligare ett steg i våra fortsatta ansträngningar att göra upplevelser på Windows 11 sömlösa.

Via:Softpedia

3 gillningar

What!? Det här är ju hur stort som helst.

1 gillning

Hurra för microsoft!!

Och hur bra som helst.

Spännande! Är det någon som läst på om man på vettigt sätt kan få hel synk av biblioteket så att man sedan kan ta backup?

Är det någon som fått igång det? Uppdaterade photosappen men Icloud photos dyker bara upp under "folders". Jag antar att man ska ha en dedikerad meny i photos? Den i folders är ju bara mappen som synkas när man sätter igång icloud-photos-synken i icloudapplikationen