VR-lösnigen Lenovo ThinkReality VRX för Metaverse-företag

Från sajten:
image

Lenovo presenterar en ny allt-i-ett VR-lösning för Metaverse-företag. Nya Lenovo ThinkReality VRX har bekväm passform och smal formfaktor.

Lenovo har presenterat nya Lenovo ThinkReality VRX som är allt-i-ett VR-glasögon med 6DoF utvecklad för företag. De nya VR-glasögonen har en bekväm passform och smal formfaktor. Dessutom erbjuds polariserande optik och fullfärgsskala i kombination med hög upplösning för applikationer med blandad verklighet (MR).

Lenovo ThinkReality VRX drivs av en Snapdragon XR-plattform för hög prestanda vilket gör att användaren kan optimera sitt arbeta i virtuella miljöer.

Lenovo ThinkReality VRX

VR-glasögonen fungerar både som fristående eller kopplade till en PC eller arbetsstation. Fungerar även med molnbaserade renderingslösningar som NVIDIA CloudXR.

Lenovo ThinkReality VRX

Lenovo samarbetar också med ledande företagsprogramvaruleverantörer, inklusive ENGAGE XR, en Metaverse-kommunikationsplattform för samarbete och utbildning. Detta för att bygga och erbjuda en Lenovo-närvaro i Metaverse.

Lenovo ThinkReality VXR kommer att vara tillgänglig för utvalda partners under slutet av 2022 och för resten av allmänheten från början av 2023. Priset är inte officiellt i dagsläget.

Källa: Pressmeddelande