VOI börjar med abonnemang för företag

Från sajten:
VOI börjar med abonnemang för företag | Teknikveckan


image

Det svenska VOI som pysslar med att hyra ut elsparkcyklar och numera även elcyklar lanserar nu i juni en abonnemangstjänst för företag.

Det fungerar så att företag kan teckna upp sig på ett abonnemang där deras anställda får åka hur mycket som helst, eller ett abonnemang där företaget betalar för varje enskild resa. VOI riktar in sig mot företag som vill sänka sin transportkostnader för onödiga taxiresor.

VOI skriver i sitt pressmeddelande:

”Vi vill arbeta nära med företag som är under press för att minska sin miljöpåverkan inom alla områden i deras affär, med fokus på korta resor som görs under arbetet. Vi kan genom denna pilot erbjuda företag ett mer hållbart och tidseffektivt resealternativ, vilket också hjälper dem att sänka sina transportkostnader. Företagen runt om i Europa har en roll att spela i att avvärja klimatförändringen och att minska koldioxidavtryck. Oavsett om du är baserad i Stockholm eller kör mellan möten i Köpenhamn eller i Paris kommer du att kunna använda VOI, säger Erik Bergqvist, Head of Partnerships.”

Vi får hoppas att VOI även tittar på någon lösning för privatpersoner där man för en fast kostnad varje månad får åka hur mycket man vill.