vívomove är en ny smartwatch-hybrid från Garmin

Från sajten:
image

Garmin har lanserat en ny smartwatch-hybrid vid namn vívomove. Den stilfulla armbandsklocka kommer i fyra olika modeller och flertalet färger.

Smarta klockor som inte ser ut som smarta klockor är vi inte bortskämda med och därför är nya vívomove från Garmin trevlig att se. Den nya smartwatch-hybriden kombinerar smarta funktioner förpackat i ett elegant och stilfullt designad format som man inte behöver skämmas för. Totalt finns den i fyra olika modeller; Trend, Sport, Style och Luxe och går att få i olika färger. Det går också att designa din egen klocka utifrån ett par olika kriterier – trevligt om man vill få det lite mer personligt!

Det stilfulla med denna smartwatch-hybrid är den dolda displayen som lyser upp vid behov vilket ger ett stilfullt intryck.

Funktionerna i vívomove är vad vi kan förvänta oss av en smart klocka idag, det är olika typer av aviseringar, hälsoaktiviteter, sms, Garmin Pay, kalender, kronograf, stressövervakning, pulsmätning, vätskekontroll, sömnmätning, menstruationscykler, GPS, träning och mycket mer. Allt förpackat på ett snyggt sätt. Givetvis synkar klockan med Garmin Connect också.

Rekommenderade priser startar på 2 149 kronor och de går att beställa direkt från Garmins hemsida.

Källa: Garmin

Nu blev jag sugen på att skaffa smart klocka igen. Väldigt fin :ok_hand:t3:

Någon här som kombinerar Garmin med iOS? :clock1130::calling:

Garmin Vívomove har ju vid närmare efterforskningar funnits i fler år. Det är bara versionen ”Trend” som är ny :unamused:

Har Garmin med iOS
Funkar bra

2 gillningar