Video läckt på vad som sägs vara kommande Pixel Fold

Från sajten:
image

En videon på vad som sägs vara Googles första vikbara telefon har dykt upp på nätet.

Enligt utvecklaren och relativt pålitliga läckaren Kuba Wojciechowski så ska det vara en Pixel Fold som visas upp på videon. Videon som beskrivs vara en månad gammal visar inte mycket som skiljer den från Samsungs prototyper. Pixel Fold förväntas lanseras på Googles utvecklarkonferens I/O i maj och släppas i juni med en prislapp på över 1 700 dollar.

😉😉😉 pic.twitter.com/zTpEo18K4y

— Kuba Wojciechowski :3 (@Za_Raczke) April 22, 2023

Den yttre skärmen sägs bli 5,8-tum stor och den vikbara, interna skärmen ska landa på 7,6-tum. Den ryktas även få Googles Tensor G2-chip och sägs marknadsföras med en batteritid på upp till 24 timmar och “det mest hållbara gångjärnet på en vikbar telefon”.

Via: The Verge

2 gillningar

Med den höga prislappen får inget gå fel:

Från sajten:


Efter månader av rykten har Google nu bekräftat att det blir en vikbar Pixel Fold.

Den vikbara telefonen visades upp för första gången i en video på både Twitter och YouTube. Det har länge ryktats att Google skulle avtäcka Pixel Fold på Google I/O nästa vecka. Men på Googles sedvanliga manér så fick vi en tidig visning av telefonen innan något större event. Som det har ryktats tidigare så blir Pixel Fold en vikbar telefon i samma stil som Samsungs Galaxy Fold.

✨May The Fold Be With You✨https://t.co/g6NUd1DcOJ#GoogleIO #PixelFold
May 10 pic.twitter.com/K8Gk21nmo8

— Made by Google (@madebygoogle) May 4, 2023

Tidiga rykten säger att Pixel Fold kommer att kosta från 1 700 dollar och den kan släppas redan nästa månad även om videon endast säger att den ”släpps snart”. Prestandan ska bestå av Googles Tensor G2-chip som även sitter i Pixel 7-telefonerna. Den externa skärmen sägs vara 5,8 tum stor och den interna skärmen 7,6 tum. Batteritiden ryktas bli upp till 24 timmar med vanligt användande och upp till 72 timmar med funktionen ”Extreme Battery Saver” aktiverad. Vi får hoppas att vi får alla detaljer avslöjade den 10 maj när I/O går av stapeln.

Via: Engadget

Från sajten:


Pixel Fold har nu hamnat i händerna på JerryRigEverything och har fått utstå hans tortyr. Och ja, han böjde den åt fel håll.

Vi alla har väl accepterat vid det här laget att böjbara telefoner är lite ömtåligare än den typiska smartphonen anno 2023. Men det är ändå intressant att se hur utvecklingen går för den relativt nya tekniken och om den börjar komma ikapp. Vi vill varna känsliga tittare om att JerryRigEverythings tortyr av telefoner innehåller allt som vi inte vill att våra telefoner utsätts för, så som sand, nycklar, hand-jujutsu och till och med eld.

Men det som Zack ger sämst betyg är att den var alldeles för enkel att böja åt fel håll. Något som Samsungs Galaxy Fold klarade av att stå emot senast den utsattes för samma behandling. Google marknadsför Pixel Fold som telefonen med det ”mest hållbara gångjärnet” någonsin. Men så länge det böjs åt rätt håll så kanske Google har rätt på den punkten.

Via: PhoneArena

1 gillning

*Zack :wink:

1 gillning

*Tack :kissing_heart: