Vi har testat nya tillbehör från Native Union

Från sajten:
Vi har testat nya tillbehör från Native Union | Teknikveckan


image

Gänget på Native Union är helt emot massproducerade plasttillbehör och har därför gått åt en helt annan riktning där de istället satsar på material av hög kvalité som både är slitstarka och ska se bättre ut, men är det värt det högre priset?

BELT Watch

Först ut har vi deras laddare till Apple Watch som heter BELT Watch. Ni som har shoppat sladdar på IKEA känner nog igen det svartvita bandet som omsluter kabeln. Själva laddaren fungerar som Apples egna med en magnet som direkt fastnar på baksidan av klockan. Runt själva laddaren har de lindat in den i silikon vilket gör att den ligger still på nattduksbordet vilket är väldigt smart. På kabeln har vi även en läderrem så vi enkelt kan bunta ihop kabeln när vi ska ut och resa. Den laddar klockan helt utan problem och kvalitén känns högre än Apples egna och det är en kul detalj med det bruna läderbandet.

Nativeunion

Drop Wireless Charger

Att varje kväll leta efter laddkabeln som i ren protest har flytt från sängbordet och gömt sig på golvet med resten av alla kablar är en vanlig situation för många. Därför har idag många en Qi-laddare vid sängbordet istället och Drop Wireless Charger sticker ut från andra liknande laddare. På ovansidan där telefonen placeras möts vi av italiensk läder i tre olika kulörer och den ger en effekt på upp till 10W. Den har även stöd för Apples snabbladdning på 7,5W så om du sover få timmar så hinner ändå telefonen laddas. Laddaren känns välbyggd och oavsett var på plattan vi placerar telefonen så får den laddning.

The Stow Collection

Sist ut har vi tre produkter vars syfte är att frakta både din iPad Pro, MacBook och kablar med stil. Stow Slim till iPad är ett fodral där du får plats med din iPad Pro, Smart Keyboard och Apple Pencil. Det är kort och gott en sleeve som i öppningen har magneter så när iPaden är placerad i fodralet så finns det ingen risk att den av misstag glider ur. Precis som med produkterna ovan känns även denna välgjord och Stow är inget man skäms att gå runt med. Fodralet finns till iPad Pro 11” och iPad Pro 12,9”.

Native union

Stow Sleeve ska skydda din MacBook och finns till 12”, 13” eller 15-tum och vi hittar en liknande design som till iPad Pro. Skillnaden är att vi istället har en dragkedja i toppen som även ska vara vattentät så ingen vätska hittar sig in i fodralet. Här är det svårare att få plats med tillbehör då varken laddare eller mus får plats vilket är lite trist.Native union

Sist ut har vi förvaringen till dina laddare, kablar, Apple Pencil och donglar som kan vara bra att ha med sig på resan. Stow Organizer har liknande design som produkterna ovan och på insidan har vi genomtänkta fack för alla dina tillbehör.

Native Union

Summering:

Vi har inte tidigare testat några produkter från Native Union men vi måste säga att vi är imponerade av deras tillbehör. Samtliga produkter vi har testat känns välbyggda, har hög kvalité och att de doftar av läder gör inte saken sämre. Detta kommer ju även med en prislapp som är högre än hos andra tillverkare. Men vill du ge dina produkter en spabehandling varje dag så är det värt att titta närmare på Native Unions produkter. Samtliga laddare är MFi och de går att köpa på Apples hemsida.

Priser:

Drop Wireless Charger: 829 kronor

Belt Watch: 519 kronor

Stow till iPad: 749 kronor

Stow till MacBook: 949 kronor

Stow Organizer: 695 kronor

Den sleeven har jag!

Den kom ju nyss?

Då kan du lägga till tidsresenär på mitt CV!

Ah till Mac! Tänkte på den till paddorna!