Vi har testat nya skärmskydd från Invisible Shield

Från sajten:
Vi har testat nya skärmskydd från Invisible Shield | Teknikveckan


image

Skärmskyddskungen Invisible Shield har lanserat nya skärmskydd till Apples senaste iPhone-modeller och vi har testat hur de känns. Undertecknad tycker att en iPhone upplevs bäst utan skärmskydd och det ska bli intressant att se om Invisible Shield kan få mig att ändra uppfattning.

Skydda inte bara telefonen utan även dig själv – Glass Elite VisionGuard+ är ett lite annorlunda skärmskydd som minskar bakterier som klänger sig fast på skärmen med 99,99 procent. Det gör den via en antimikrobiell teknik som tar kol på alla bakterier vi kan fånga upp från toalettbesök och mycket annat. Skyddet är i härdat glas och ska vara fyra gånger starkare än traditionella glasskydd och det lämnar inte heller fingeravtryck på skärmen och det skyddar även för blått ljus. Att sätta på skärmskydd är inte min starka sida så för att överhuvudtaget kunna testa dessa bad jag min fru om hjälp med monteringen på vår iPhone 11.

Med i kartongen så får vi en gummimatta som telefonen ska placeras på för att inte glida omkring när skyddet appliceras. Vi hittar även en rengöringsduk och en sticker som tar bort dammkorn. Sist ut har vi en plastram som fästs på telefonen för att skyddet ska hamna helt rätt. Dessa tillbehör underlättar verkligen appliceringen till den grad att jag faktiskt vågade mig på att testa själv med gott resultat. När skyddet väl är på plats så är känslan förvånansvärt bra och det känns mer eller mindre som att inte ha ett skydd på alls och något som är riktigt trevligt är att det faktiskt inte fastnar några fingeravtryck på skärmen så den håller sig ren och fin. Glass Elite VisionGuard+ kostar 349 kronor.

Glass Elite Edge – är skyddet som även går ned en bit på sidorna av telefonen och skyddar om telefonen skulle landa på sidan. Precis som det andra skyddet så så är det lika slitstarkt och lämnar inte heller fingeravtryck. Nu var det dags för mig att testa att montera skyddet och det gick faktiskt över förväntan tack vare redskapen som följer med i kartongen. Väl på plats märks det knappt att det sitter ett extra lager glas på telefonen och att slippa alla fingeravtryck som smetar ut sig över hela skärmen är verkligen skönt, priset ligger från 349 kronor.

Summering:

Jag måste nog erkänna att skärmskydd kanske inte är så dumt trots allt, jag har tidigare applicerat skydd som antingen hamnar snett eller har bubblor under och känslan i skyddet har varit allt annat än trevlig. Men dessa två skydd som vi har testat till iPhone 11 och iPhone 11 Pro Max har fått mig att ändra uppfattning och det är tack vare den enkla monteringen, kvalitén i glaset och det känns skönt att ha ett extra lager skydd på telefonerna.

 

3 gillningar

Har alltid kört utan skydd. Men skaffade en ny telefon för ett par månader sedan och började med skydd på den.
Är inne på mitt tredje skärmskydd nu. Så har snart lagt ner 1000kr på bara skydd.
Kunde kanske sparat dessa pengar och bytt en skärm ifall den skulle paja.
Känns som att skydden är mycket känsligare en den riktiga skärmen. Fast nu när man har börjat med skydd känns det dumt att sluta. För då kan man ge sig fan på att skärmen kommer gå sönder.

Just InvisibleShield byter ut skärmskyddet gratis om det går sönder.

All InvisibleShield screen protectors come with a Limited Lifetime Warranty.
ZAGG warrants the product against wear and damage during the lifetime of the device for which the product was purchased.
https://www.zagg.com/en_us/warranty-policies

1 gillning

Nice, får bli en sådan nästa gång då.