Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet

Från sajten:
image

Vertiv underlättar design av datacenter med förstärkt verklighet. Nya appen Vertiv XR gör det möjligt att se hur utrustning passar in före den installeras.

Vertiv som är en global leverantör av lösningar för digital infrastruktur lanserar appen Vertiv XR för förstärkt verklighet (AR, augmented reality). För första gången kan nu personal i datacenter, IT-chefer, kanalpartner och andra visualisera hur Vertivprodukter passar in i befintliga lokaler. Denna nya app gör det möjligt att planera för att använda utrymmen på bästa sätt samt underlättar underhållsarbete.

Appen, Vertiv XR som skapats är ett exempel på en tekniklösning av en typ som används för heminredning, men nu för första gången för att designa datacenter. Vertiv XR har redan fått flera utmärkelser inom förstärkt verklighet. Vertiv XR guidar användare genom val och placering av utrustning i en existerande miljö. Med förstärkt verklighet fås en realistisk bild av hur det kommer att se ut, oberoende av om det är inne i ett datacenter, i ett kontor eller någon annanstans.

Läs mer och ladda ner appen Vertiv XR här. Appen finns tillgänglig på Apple App Store och Google Play Store.

Källa: Pressmeddelande