Vertikalmarkiser med stöd för Apple HomeKit

Från sajten:
image

Smarta solskydd för våra altaner har många fördelar och kan med enkelhet förlänga sommaren. Nu erbjuder amerikanska SmartWings en lösning för HomeKit.

SmartWings är en amerikansk återförsäljare av solskydd och nu har de börjat erbjuda paketlösningar för vertikalmarkiser till våra smarta hem. Företaget breddar sitt utbud från rullgardiner till screens, eller vertikalmarkiser som vi brukar kalla dessa här i Sverige. Det är första gången som vi ser solskydd för utomhusbruk som går att köpa på egen hand. Om du bor i Amerika vill säga och priserna börjar på USD 199.

Vertikalmarkiser eller screens kan användas på din terrass för att skydda mot sommarens intensiva solstrålar eller för att skapa lite insynsskydd när du har vännerna på besök. Det finns olika färger (White Grey, Dark Grey, Black och Chocolate Grey) och material att välja på och genomsläppligheten av solljus ligger på 5%. Motorn som driver solskyddet har ett inbyggt 2.200 mAh Li-ion batteri som ska räcka i 4-6 månader beroende på användning. Det finns även en solpanel att köpa till som ser till att du inte behöver tänka på att ladda batteriet.

SmartWings Motorized Outdoor Shades

Vill man inte styra via HomeKit eller någon annan smart tjänst går det alldeles utmärkt att göra det via en vanlig fjärrkontroll också. Utöver stöd för Apple HomeKit finns även stöd för Amazon Alexa, Google Home och Samsung SmartThings.

SmartWings Motorized Outdoor Shades

Vill du läsa mer om SmartWings och se deras utbud kan du göra det på företagets hemsida.

Källa: HomeKit News