Verisure lanserar Arlo Video Doorbell

Från sajten:
image

Glada nyheter för dig som har hemlarm från Verisure. Nu kan du komplettera med Arlo Video Doorbell.

Som bekant så förvärvade Verisure företaget Arlo i januari förra året och ingick då ett strategiskt samarbete sinsemellan. Rent konkret innebär detta att alla kameror som erbjuds och integreras i larmlösningar från Verisure kommer från Arlo.

Nu meddelar företaget att de lanserar Arlo Video Doorbell i sitt utbud. Du som är kund kan nu välja till en trådlös dörrvideoklocka som är uppkopplad mot larmcentralen som då kan agera vid inbrottsförsök. Se vad som händer vid ytterdörren dag som natt och prata med eventuella besökare vid behov. Via dörrvideoklockan från Arlo kan du också aktivera ett förinspelat röstmeddelande om att du inte är hemma för tillfället. Arlo Video Doorbell har även en inbyggd siren som kan aktiveras automatiskt eller manuellt via appen.

Utöver Arlo Video Doorbell erbjuds även Arlo Pro 3 samt Arlo Essential av Verisure vilket sägs ge en komplett lösning.

– Verisure och Arlo är en oslagbar kombination av marknadsledande teknologi inom kamerabevakning och Sveriges största larmleverantör och larmcentral. Våra kunder har efterfrågat videodörrklockor och nu kan vi erbjuda det som en del i vår larmlösning. Idag tar vi stolt nästa steg mot att skapa det smarta hemmet som inte kompromissar med säkerheten, säger Erik Ireståhl, Director Product & Portfolio Marketing

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Verisure är säkert bra på säkerhet. Men fy vad dom terroriserar en genom åren med att skaffa deras hemlarm. Har redan Arlo och att Verisure förvärvar känns väl sisådär med tanke på vilka överpriser dom tar. och vad händer med Arlo på sikt? Kanske få gå över Eufy istället. Allt för att undvika Verisure.

2 gillningar

Hade en Verisure-säljare hemma hos för några år sedan när vi skulle skaffa larm. Försökte direkt sälja på oss mer än vad vi behövde och till en kostnad som är långt över konkurrenterna. När vi nämnde att vi även jämförde med Sector började han direkt snacka skit om dom.

Några dagar senare när vi hade bestämt oss för Sector och skulle ringa Verisure-säljaren och tacka nej blev han sur och avslutade med “Du får vad du betalar för”.

Så här några år med Sector kan jag bara säga positivt om dom. :+1:t3:

Skall väl tillägga att vi bara moduler till Yale Doorman och sensorer från Sector.
Kameror vi kör är från Eufy och Logitech