Vässla tvingas skära ned 40 procent av personalstyrkan

Från sajten:
image

Det svenska bolaget Vässla som tillverkar elcyklar- och elmopeder meddelar idag i ett pressmeddelande att de tvingas skära ned på personalstyrkan med hela 40 procent.

Vässla finns idag i Stockholm, Paris och Madrid och där går det att prenumerera på en elcykel eller elsparkcykel eller köpa dem kontant. Vässla har skapat produkter av fin kvalité och de som äger en produkt av dem ser ut att vara nöjda men tyvärr går inte bolaget så bra som de önskar. Deras ägare ställer nu högre krav på lönsamhet istället för tillväxt och bolaget kommer behöva varsla 40 procent av sin personalstyrka.

Det är en av de tuffaste dagarna i Vässlas historia. Vi säger hejdå till värdefulla och kompetenta människor som har hjälp oss att bygga Vässla. Det här beslutet kommer inte lätt för oss. Vi vet att det kommer att påverka livet för många och önskar att det kunde undvikas. Fantastiska människor kommer finnas tillgängliga för nya utmaningar och vi kommer göra vårt yttersta för att hjälpa dem vidare”, säger Rickard Bröms, medgrundare och VD på Vässla.

Vässla har precis visat upp sin senaste elcykel “Pedal” som går att förhandsbeställa från 24 999 kronor på deras hemsida och frågan är om den nya elcykeln kan få bolaget att bli lönsamt framöver.

Via Breakit

Det är ett stålbad i alla branscher.

1 gillning

Skiftet från tillväxt till avkastning kommer vara smärtsamt för många.

2 gillningar

Ja herrejösses.

3 gillningar