Varmblixt är nya designlampor från IKEA

Från sajten:
image

Idag får vi se två armaturer från den kommande designkollektionen Varmblixt.

Under designveckan i Milano som pågår just nu visar Ikea upp ett smakprov ur den kommande kollektionen Varmblixt. Det är två lampor som gör sig väl på väggen och utlovas att inte se helt pjåkiga ut även avstängda.

Ikea Varmblixt

Så vitt vi kan förstå är de inte uppkopplade. Men det går alldeles säkert att använda en smart plug för att få in dem i Ikea Home Smart-appen eller något annat ekosystem.

Varmblixt lanseras våren 2023 och designen heter Sabine Marcelis.

Sabine Marcelis

Ikea Varmblixt

Ikea Varmblixt

Källa: Pressmeddelande.

Ser ut som de hänger en stoooooor MagSafe på väggen :relaxed:

1 gillning

haha cant be unseen!

Från sajten:
image

Ikea presenterar en ny kollektion, Varmblixt som tagits fram tillsammans med Sabine Marcelis. Fokus ligger på att upptäcka skulpturell design och belysning.

Nu presenterar Ikea en ny kollektion vid namn Varmblixt som fokuserar på skulpturell design och belysning. Konstnärinnan bakom kollektion är den Rotterdam-baserade Sabine Marcelis.

Den nya kollektionen Varmblixt består av 20 olika produkter som finns i en begränsad upplaga och som börjar säljas i februari månad i år. Fyra av produkterna kommer att vara permanenta i sortimentet framöver.

Kollektionen Varmblixt ska stärka människors nyfikenhet till belysning i hemmet. Syftet är att förändra hur människor uppfattar belysning så denna inte bara är funktionell. När det gäller belysning så finns Varmblixt LED Pendant Lamp som består av frostat vitt glas och Varmblixt LED Wall Mirror som är en semitransparent spegel med inbyggd led-strip. Varmblixt LED Lamp har en böjd formgivning som kan väggmonteras eller ställas på ett bord.

Kollektionen Ikea Varmblixt innehåller även två pallar, två mattor och serveringsprodukter.

Källa: Pressmeddelande

Galleri