Världspremiär för en ny längre Volkswagen ID. Buzz med plats för sju

Från sajten:
image

Volkswagen har haft premiärvisning för den nya, längre versionen av ID. Buzz i Los Angeles.

Den europeiska premiären kommer att äga rum på VW Bus Festival i Hannover som hålls 23-25 juni. Nya ID. Buzz har en längd på nästan fem meter och med tre sätesrader har den plats för upp till sju personer och ett bagage på 306 liter. Den har även ett nytt och större batteri på 86 kWh men Volkswagen har inte avslöjat uppgifter om räckvidd ännu.

Den kommer att vara utrustad med en 210 kW elmotor (286 hk) och det kommer även finnas en fyrhjulsdriven GTX-version med en effekt på 250 kW (339 hk). ID. Buzz kommer med en Head-up-Display, ett avancerat infotainmentsystem och möjligheten att fjärrparkera bilen med en smartphone.

Den har även ett panoramaglastak med ”Smart Glass” som gör att du kan skifta mellan transparent och dimmigt med ett svep på displayen. Volkswagen ID. Buzz kommer finnas i flera olika konfigurationer med fem, sex eller sju sittplatser. Nya ID. Buzz börjar levereras i USA senare i år och i Europa strax därpå.

Pressmeddelande

Galleri

Photo: James Lipman
Photo: James Lipman
Photo: James Lipman
Photo: James Lipman

Dags för @marten att lägga en beställning :wink:

1 gillning

Som den skulle varit från början. :slight_smile:

men så ja !! som de sagt innan , som de skulle vara från början ! nu e den med i matchen igen , dock är ja så jävla nöjd med min v90cc 2019 så den får gå 2 år till e planen , men sen så ”kanske” de kan bli en sån :cowboy_hat_face::+1:t2:

2 gillningar

.. kommer bli lååång väntan , haha ja brukar ju byta typ efter 12-18 månader o att ja skulle ha v90 3 år - vi får se :innocent: