Valve lottar ut en ny Steam Deck varje minut av The Game Awards

Från sajten:


Den 9 december får vi se när årets spel koras och samtidigt har vi chans att vinna en sprillans Steam Deck.

The Game Awards förväntas pågå i minst 2,5 timmar och förra året blev det till och med tre timmar. Det innebär att Valve kanske kommer att lotta ut så många som 180 stycken Steam Deck under prisceremonin. Det är dessutom värstingmodellen med 512 GB lagring och reflexfilter på skärmen. För att vara med i utlottningen krävs det att du har gjort ett köp på Steam mellan 14 november 2021 och 14 november i år. Så det går tyvärr inte komma på nu att du vill vara med i utlottningen.

Det andra kravet är att du bor i USA, Storbritannien, Kanada eller EU. Så även vi i Sverige har chansen att vinna en sprillans ny handhållen gaming-PC. Sedan måste du registrera dig för utlottningen och titta på sändningen som tyvärr startar kl. 02.00 (svensk tid) genom Steam på den här länken. Så om inte The Game Awards var spännande nog så har Valve definitivt sett till att höja nagelbitar-nivån.

Via: The Verge

En liten detalj för att vinna… :zzz:

Glöm inte att titta på The Game Awards kl. 02.00 den 9 december. Du kan enbart vinna om du tittar på Steam under utlottningen.

1 gillning

Tack jag uppdaterade artikeln med dessa hinder som lär kräva en sjukanmälan till jobbet dagen efter :sweat_smile:

1 gillning

Hoppas att det räcker att starta streamen. Är på fest och är man min ålder så sover man då efter midnatt. :sweat_smile:

1 gillning