Välkommen till Bubblan (Aka så beter vi oss här)!

Välkommen! Detta är ett forum för er som älskar teknik och annat skoj. Här diskuterar vi allt som har med hemelektronik och teknik att göra, samt vår podden våra YouTube-videos och artiklar.

Som standard hittar du de senaste kommenterade inläggen längst upp men vill du hellre ha kategorisidan som startsida ändrar du det under dina inställningar.

Inriktningen på detta forum är positivt och konstruktivt. Det betyder att vi ej accepterar inlägg som kan betraktas som personliga påhopp, förminskande eller på annat sätt skapar dålig stämning.

Denna regel beivras strikt från moderatorer och admins.

Fram tills nu flyttade vi inlägg som vi tyckte var tråkiga till Stora Polemiktråden (Fd Politikertråden). Från och med nu kommer vi radera alla inlägg som inte är positiva och/eller konstruktiva.

Stora Polemiktråden finns dock kvar för dig som vill släppa loss på de sociala tyglarna en smula. Övriga kan läsa längst upp i den tråden hur ni ignorerar den så ni slipper se den :slight_smile:

Det är så lätt att göra rätt, tänk bara på att ni är på fest i mitt vardagsrum och hur ni skulle bete er då :slight_smile:

3 gillningar

Hade vi varit på fest hos dig hade du aldrig velat att vi gick hem. :joy::joy:

Beror på om festen är sponsrad av Huawei eller ej. :wink:

1 gillning

Nog mest gravöl där.

1 gillning