Vad kan vi vänta oss att se på Apples event den 25 mars?

Från sajten:
https://teknikveckan.com/apple/vad-kan-vi-vanta-oss-att-se-pa-apples-event-den-25-mars/


image

Snart är det dags för Tim Apple, eller Tim Cook som han egentligen heter att gå upp på scenen på Steve Jobs Theater i Cupertino. Apple har skickat ut inbjudningar och det är den 25 mars 18:00 svensk tid som Apple kommer att hålla låda – men vad tror vi att de kommer visa upp?

Apples egna streamingtjänst

Det har pratats länge om Apples utmanare till HBO, Netflix, Hulu med flera och med tanke på namnet på inbjudan som Apple skickade ut (It’s show time) så kan vi nog förvänta oss att den nya tjänsten kommer att visas upp. Vad vi tidigare har hört så kommer Apple släppa en hel egna produktioner men även innehåll från andra aktörer. Flera Hollywoodskådisar så som Jennifer Garner, Jennifer Aniston och Steve Carell är inbjudna till eventet och dessa skådespelare är även med i vissa av Apples egna produktioner. Vad tjänsten kommer kosta och när lansering kommer att ske återstår att se.

iOS 12.2

iOS 12.2 har legat i beta under en längre tid nu och här i dagarna kom version 5 av betan så den kommer förmodligen att släppas i samband med eventet. Nytt i betan är bland annat en helt ny design på mjukvaruversionen av fjärrkontrollen till Apple TV, HomeKit-stöd till vissa TV-apparater, fler Animojis och en hel del grafiska förbättringar.

Ett Apple Music för tidningar

Utöver deras streamingtjänst där det går att konsumera filmer och serier så har Apple även planer på en prenumerationstjänst där man får tillgång till ett stort utbud av olika sorters tidningar. Enligt flera rykten ska tjänsten kosta 9,99 dollar och om tjänsten kommer att komma till Sverige är väldigt tveksamt – i alla fall inte direkt vid lansering om vi får gissa.

Så får vi någon ny hårdvara?

Det råder lite delade meningar här och många säger att detta event helt kommer att fokusera på Apples nya tjänster men i samband med eventet kan vi förhoppningsvis äntligen se Apples laddplatta AirPower, en uppdaterad iPad Mini med samma design som tidigare men med modern hårdvara, nya AirPods med ett laddfodral som har stöd för trådlös laddning, en uppdaterad version av vanliga iPad och sist men inte minst vår kära kollega Thors högsta önskan – en ny iPod Touch.

Ni har väl inte missat att ni kan titta på eventet ihop med oss på Teknikveckan den 25 mars i Malmö? För att läsa mer om det kan du klicka dig vidare här. Vad hoppas ni att Apple visar upp på eventet? Skriv gärna bland våra kommentarer!

Via Macrumors

En iPad Mini hade inte varit helt fel faktiskt :slight_smile:

1 gillning

Trist bara om det blir samma chassi som det ryktas om!

Är ju helt sjukt, men med tanke på Mac Mini körde samma efter så här lång tid så skulle det inte förvåna mig.

Nej jag är helt övertygad om att den kommer se likadan ut som den som pinsamt nog säljs än idag.

Från mini till 15” - alla kommer se ut som gen3pro:n - och nya iPhonen blir ja du fattar en liten pro :heart_eyes:

Ja jag hoppas verkligen iPhone får samma design som iPad Pro sen i höst, älskar verkligen designen :heart:

2 gillningar

Men jaaaa :heart_eyes::two_men_holding_hands:

1 gillning