Väckarklockan för dig som är osäker

Från sajten:
image

Något de flesta av oss behöver för att komma upp ur sängen och iväg till jobbet är någon form av väckning. Många använder sina smartphones idag men för oss som föredrar en mer hederlig variant finns en trevlig variant här.

Det är företaget Lexon som med sin Flip Premium tagit fram en snygg och minimalistiskt designad väckarklocka som tydligt indikerar om larmet är satt eller inte.

Lexon Flip Premium Red

Formatet är litet, displayen stor och en sensor tänder upp denna automatiskt. Dessutom tydlig indikation på ena sidan med ON och på andra sidan med OFF så du vet om du satt larmet eller inte. Genom att vända på väckarklockan aktiverar du larmet vilket är så enkelt att det är smart. Praktiskt för dig som är osäker på om du satt larmet eller inte!

Väckarklockan Flip Premium är batteridriven (upp till 3 månaders batteritid) och enkel att ta med sig på tjänsteresor eller varför inte på semestern (fast vem behöver en väckarklocka då?). Den laddas via USB-C vilket är tacksamt då fler och fler använder denna standard numera.

Lexon Flip Colors

Lexon Flip Premium finns i sex färger och är tillverkad av aluminium. Den mäter 10,4 x 6,5 x 2,6 cm och väger endast 228 g.

Källa: Lexon

1 gillning

Hade den haft radio så hade det nog blivit ett köp. Föredrar att vakna till radio.

saknar qi eller i värsta fall usb-port

Intressant om larm signalen är låg eller går att sänka. Obehagligt att vakna till högt pipande…

Håller helt med om pipandet, usch.

Hittade denna, har sex olika naturliga ljud (hihi). Kan ju bli bättre eller sämre… finns en del naturliga ljud jag inte vill vakna till.

Annars en klocka i min smak.

2 gillningar

Du får satsa på den som heter Flip+ istället…

3 gillningar

Det är klockan som ställer in tiden med radiosignal, inte att man kan lyssna på radio.

2 gillningar

Tack, jag fattade det, försökte vara rolig…

1 gillning

Du glömde smileyn. :joy::joy:

1 gillning

Beställde en sådan precis till frun. Vår gamla radiokontrollerade Projektionsklocka från Barun har gjort sitt nu. Tror fasen jag köpte den typ 1992 eller nåt. :slight_smile: Den har hängt med ett tag.