UV-sterilisering till din mobiltelefon

Från sajten:
image

Det ZAGG-ägda varumärket InvisibleShield lanserar UV-sterilisering för mobiltelefoner.

InvisibleShield UV Sanitizer är en låda där du kan placera din mobiltelefon i, som sedan eliminerar 99,99 procent av bakterierna med hjälp av UV ljus precis som namnet skvallrar om. Det går också utmärkt att sterilisera andra småsaker som ryms i lådan – nycklar, kreditkort och hörlurar.

Den lilla lådan kan ta emot mobiler på upp till 6,9 tum. Priset ligger på 499 kronor och går att köpa på deras hemsida eller via svenska återförsäljare.

ZAGG har på senare tid fokuserat på att hålla våra enheter rena och i ett pressmeddelande säger Europachefen för ZAGG, Gavin Slevin:

“Vi vill hjälpa våra kunder att hålla sig skyddade mot de skadliga bakterierna de möter dagligen. Mobiltelefonerna är med överallt i våra liv och blir därför en källa till bakterier. Att desinficera en telefon kan vara besvärligt och kräva rengöringsprodukter som inte alltid rekommenderas av tillverkarna och som kanske inte heller täcker telefonens svåråtkomliga områden. InvisibleShield UV Sanitizer skapades för att hjälpa till att lösa detta problem”.
Via: ZAGG Pressmeddelande.
1 gillning

Det kan ju vara bra att tänka på att den steriliserar även bra bakterier.

Men på mobilen skiter man nog i om man har bra, dåliga eller bara halvdåliga bakterier. Annat är det med frukostyoghurten…

1 gillning

Hehe, en poäng :slight_smile:

But why?!.
Det är din telefon,det är bakterier du redan har på dig…Lär inte vara avgörande om du gör rent telefonen.

Ta en spritwipe och torka av luren lite då och då istället.

3 gillningar

När min son var 4 år och gick på förskolan så när jag skulle hämta honom stod han och sög på ytterdörrshandtaget :slightly_smiling_face:

hahahaha… klassiker.
Men vore ju bra om din telefon är ren sedan. :man_shrugging:

Tur att det inte var på vintern. :slight_smile:

Samsung har gett sig in i leken :slightly_smiling_face:

klart. Man vet folk kommer köpa för de tror det ska göra en skillnad.