Uppdaterad version av Philips Hue Signe på gång

Från sajten:
image

Ryktena duggar tätt nu kring Philips Hue och kommande produktnyheter. Nu är det modellen Signe som ryktas få flera visningsfärger.

Philips Hue som är världsledande inom smart belysning för våra hem är ett hett villebråd för oss som gillar det smarta hemmet. Ständigt påpassade från olika bloggar som tävlar om att vara först ut med kommande nyheter gör det inte helt enkelt att smussla med saker och ting. Nu har tyska hemsidan Hueblog.de hittat för tidigt publicerad produktinformation kring deras modell Signe. Nu med möjlighet att kunna visa upp olika färger samtidigt, på samma sätt som nyligen läckta Hue Gradient Lightstrip vilket är trevligt inför det stundande höstmörkret.

Philips Hue Gradient Signe

Som ses på bilden ovan så ser det ut som att du i appen kan välja ett antal olika färger som visas samtidigt istället för som tidigare, vara begränsad till en färg. Det ser också ut som att man arbetat om foten till en rundare variant jämfört med den som tidigare var mer åt det triangulära hållet. Stativet verkar kommer i två olika färger, svart och vitt.

Har du en Philips Hue Signe i dag och är du nöjd med denna?

Källa: Hueblog.de

Riktigt nice! Löser ju alla issues jag har med nuvarande.

Var använder du din?

Bakom soffan - syns i ett gäng videos bland annat Förra årets tv-modeller: Sony A8 - YouTube

Från sajten:

Bordslampan Signe från Philips Hue har fått sig en uppdatering och med det en snyggare design men framförallt gradient-funktionalitet.

Men för allt smör i småland, vad är gradient nu igen? Jo det är Philip Hues namn på när en och samma enhet kan visa flera färger samtidigt. Tidigare har vi bara sett det på deras Play Gradient Lightstrips som är anpassade att ha bakom teven.

Nu har man dock släppt nya Signe som stödjer det men även vanliga raka lightstrips. I denna videon tar vi titt på just Signe.

Du hittar billigast pris på Hue Signe Gradient via Prisjakt.