Ultimate Ears lanserar portabel högtalare med micro-USB (!)

Från sajten:
image

Ultimate Ears som är kända för sina batteridrivna högtalare som har gigantiska plus och minus-knappar på framsidan har nu visat upp Wonderboom 3.

Wonderboom 3 är Ultimate Ears senaste portabla högtalare och precis som tidigare modeller så har den samma “kristna” utseende med ett stort plus- och minus-tecken som tillsammans bildar ett kors där vi justerar volymen. Men det finns en sak som gör att den här högtalaren inte borde säljas i ett enda exemplar och det är att den nådens år 2022 har en micro-USB-port. Att denna produkt inte kommer med USB-C är en ren och skär skandal och samtliga inblandade på Ultimate Ears borde skämmas. Om vi trots allt ska prata om vad som är nytt (nu när vi har gått igenom det lastgamla) så har räckvidden förbättrats och den har en timmes längre batteritid än sin föregångare.

Bussen är lika gammal som laddporten på baksidan på Wonderboom 3.

Köper du två Wonderboom 3 så går dessa att koppla ihop i stereo och högtalaren kommer i fyra färger, grått, rosa, blått och svart. Något svenskt pris har vi inte ännu men i England så ligger prislappen på 89 pund och den släpps den 31 augusti.

Via The Verge

Tv Land What GIF by YoungerTV

Känner mig fortfarande lite smutsig och sover dåligt sedan jag köpte en Logitech MX Master 3S med Micro-USB… Aldrig mer!

Har inte den USB-C?

My bad, det var 2S.

1 gillning