Twinkly uppdaterar sin app med helt nya funktioner

Från sajten:
image

Twinkly som sett till att våra julgranar är så mycket coolare har uppdaterat sin app. De nya funktionerna har tagits fram genom att lyssna på användarna.

Italienska företaget Twinkly som gjort sig ett namn genom att färgsätta våra julgranar har precis uppdaterat sin app. Nu ligger fokus på mer personliga inställningar och en trevligare upplevelse.

Twinkly Nya Appen

Färgkontroll

Förutom att välja från Twinklys stora färgdatabas kan du som användare nu skapa anpassade paletter som matchar färgschemat i ditt hem för att reflektera ditt humör eller skapa din egen atmosfär.

Kontrollpanel

Med appens kontrollpanel går det nu enkelt att spara flera effekter och använda dessa på dina lampor på en gång. Ingen risk att man som användare går vilse bland alla effekter eller komma ihåg vilka effekter som användes senast.

Twinkly Music

Twinkly Music-älskare kan nu njuta av musiken i 6 förinställda musikstämningar och 80 helt nya effekter. Twinkly gör vad du säger, oavsett om du väljer en särskild stämning när du lyssnar på musik eller justerar dina lampor att spelas slumpmässigt för en fest.

Förhandsvisning av 3D-effekt

Twinkly erbjuder flerdimensionella upplevelser och appens förhandsvisning av effekter erbjuder nu en förbättrad vy av 3D-effekterna så att du lättare kan välja dina favoriter och föreställa dig hur de används i ditt hem.

Källa: Twinkly

1 gillning

Detta är funktionen som jag har saknat. Att faktiskt se vilken effekt som jag använder på slingan….