Twinkly Tales kan snart återskapa julfilmerna i granen

Från sajten:


Twinkly är företaget som satt färg i våra julgranar i ett par års tid nu. Nästa innovation från företaget låter dig njuta av julfilmerna …i granen.

Italienska företaget Twinkly som väl får anses vara föregångaren till smart och innovativ belysning i våra julgranar har en nyhet på gång. Twinkly Tales är företagets senaste innovation som ska kunna återge julfilmerna i julgranen. Deras nya Entertainment Hub ska kunna återge filmerna du tittar på i LED-belysningen som hänger i granen. Så att belysningen försöker återge filmen alltså.

Twinkly Entertainment Hub

Allt sker via en nyutvecklad app för skrivbordsdatorn, Twinkly Entertainment Hub som använder innovativa algoritmer för att låta företagets belysningsprodukter att visa upp innehåll från video. Fram tills idag har deras belysning kunnat återspegla enklare animationer som mönster som rör sig eller vågor av ljus i olika färger. Nu ska det dock snart bli möjligt att i realtid låta innehållet från filmer reagera och synka belysningen i granen vilket blir en slags lågupplöst version av filmen. Det låter nästan som ett aprilskämt men vi får se hur det fungerar när produkten lanseras.

Kul grej eller överdrivet och meningslöst, vad tycker ni?

Källa: Gizmodo

Jag tror någon behöver meddela Twinkly att julen är över.

1 gillning

Det var väl väldigt långsökt det här. Tror det blir svårt att kunna se vad det föreställer.