Twinkly lanserar helt nytt produktsortiment

Från sajten:
image

Minns ni förr i tiden när julgransbelysningen var likadan oavsett vems julgran du såg? Det var fram till att italienska företaget Twinkly presenterade sina Strings som revolutionerade hur våra granar ser ut idag.

Problemet var väl att som företag bara ha en produkt som säljs till julens högtider så kommer man inte långt varpå de lanserade Festoon Lights som lyser upp våra trädgårdar på sommaren. Nu har de presenterat ytterligare en ny satsning på CES 2021 där de tar sig an våra hem och detta med tre helt nya produkter.

Twinkly Square

Under namnet Twinkly Home Range släpper de:

  • Line – en ledstrip som Twinkly som har 100 LEDs som kan kontrolleras individuellt via deras app, samt en påbyggnadssats med ytterligare 100 LEDs
  • Flex – en slags ledstrip med 200 LEDs där du kan forma ett budskap eller form utifrån din egen kreativitet
  • Square – en fyrkantig ljuspanel med 64 RGB pixels som delas in i mindre rutor (8×8) och som kan hängas upp på din vägg eller i ditt tak

Liksom deras övriga ljuskällor lär dessa anslutas till ditt wifi-nätverk och ha stöd för Google Assistent och Amazon Alexa. Än så länge ser vi inte till något stöd för Apple HomeKit. En stor fördel med belysning från Twinkly är deras app som tillhandahåller mängder med olika mönster och annat som färgsätter produkterna. Även nu lär denna möjlighet finnas vilket innebär att du kan ta del av färdiga mönster eller skapa dina egna via appen.

Twinkly Square

Produkten kommer att lanseras under året, Line och Flex under andra kvartalet och Square troligtvis under sista kvartalet. Priserna är okända i dagsläget.

Vad tror ni om dessa nya produkter och hur står de sig gentemot Nanoleaf? Ur ett gamingperspektiv kombinerat med Twinkly Music så följer ljuskällorna ljudet och effekten lär väl bli riktigt cool?

Källa: The Ambient

1 gillning

“Under året”…då har de tid på sig att göra det ordentligt, dvs implementera stöd för HomeKit :slight_smile:

2 gillningar

Mycket välkommet :smiley:
Kan aldrig bli för mycket av RGB utbudet👌