Twinkly Dots låter dig vara kreativ med belysningen

Från sajten:
image

Nu har den tidigare presenterade smarta ljusslingan Twinkly Dots börjat säljas. Bara att låta den kreativa sidan av dig skapa en härlig stämning i ditt hem.

I början av året presenterade italienska företaget Twinkly sin senaste färgglada produkt – Twinkly Dots. Detta är en ljusslinga i olika längder och färger med möjlighet att låta dig vara kreativ i hemmet. Den finns ute till försäljning nu och mer information om priser finns längst ner i artikeln.

Twinkly Dots

Twinkly Dots finns i tre olika längder, 3 – 10 – 20 meter och kabeln finns som svart eller transparent. Designen är slimmad med mindre ljuskällor vilket innebär att möjligheterna att forma ljusslingan är stora.

Twinkly Dots

Allt styrs via Twinkly-appen och varje LED kan styras individuellt vilket ökar möjligheterna till kreativa skapelser. Enligt hemsidan ska den fungera med såväl Google Home som Amazon Alexa. Dessvärre finns ingen uppgift om stöd för Apple HomeKit trots att företaget släppte stöd för HomeKit åt flera produkter för ett tag sedan.

Stöd finns dessutom för Razer Chroma RGB och OMEN Light Studio.

Rekommenderat pris för Twinkly Dots är:

  • 60 LED, 3 meter, svart eller transparent – USD 49,99
  • 200 LED, 10 meter, svart eller transparent – USD 114,99
  • 400 LED, 20 meter, svart eller transparent – USD 174,99

Vad skulle du skapa för mönster i ditt hem med Twinkly Dots?

Källa: Twinkly

Älskar Twinkly och har två av deras produkter men är det så snyggt egentligen. Dessa ser bara för “tacky” ut. :man_shrugging:

1 gillning

Så där i krukan verkar vara lite småpoppis ute i stugorna.