Två nya aroma diffusers med stöd för HomeKit från Airversa

Från sajten:
image

Airversa har två nya aroma diffusers för dig som behöver lite extra piff på luften inomhus. Nytt är att de inte har en vattenbehållare som många andra har.

Tjeckiska företaget Airversa har lanserat två nya aroma diffusers vilka sätter lite piff på luften inomhus. Nya Airversa Scenta finns i två färger, Coconut White och Wood Grain. Tack vare ny diffusionsteknologi så behövs ingen vattenbehållare eller värme utan det räcker med de essentiella oljorna som förångas.

Airversa Scenta

Tack vare att den inte använder vatten anses den också vara mer hygienisk då den inte sprider partiklar i rummet. Oljan fylls enkelt på i en inbyggd behållare som trycks ner i toppen av enheten.

Airversa Scenta

Scenta kan doftsätta rum upp till 60 kvadratmeter och det finns tre olika lägen att välja på. De olika lägena väljs via en touchskärm på ovansidan och den inbyggda timer har förvalda lägen för 1, 2, 4, eller 6 timmar.

Airversa Scenta

Airversa Scenta har ett inbyggt batteri som laddas med USB-C och som förväntas räcka i upp till 60 dagar på en laddning. I botten finns en inbyggd orange stämningsbelysning.

Airversa Scenta

Airversa Scenta har måtten ø 73 x 122 mm och väger 300 gram. Se mer hur den fungerar i klippet nedan.

Priset för Airversa Scenta Coconut White är 44,99 euro och för Wood Grain 49,99 euro. De kan beställas via länken nedan.

Källa: Airversa