Tre nedlagda produkter som Apple kan återuppliva

Från sajten:
image

Apple har genom åren lagt ned en hel del produkter och vissa har varit logiska men andra inte riktigt lika logiska – det finns dock tre produkter som Apple ryktas återuppliva.

En ny iMac Pro

Av någon oförklarlig anledning valde Apple att inte släppa en 27″-modell av iMac med den uppdaterade designen. Istället fick vi en 24″ iMac och inget mer. Dock så kan den stora iMac-modellen göra återtåg men inte som en vanlig konsumentdator utan istället ryktas det att iMac Pro som lades ned 2021 ska komma tillbaka. Det är Mark Gurman som står för ryktet och skriver i sitt nyhetsbrev att den kan komma redan nästa år.

HomePod

Den fullstora HomePod-modellen lades ned i mars 2021 och kvar är endast HomePod Mini, en billigare, mindre, smart högtalare. HomePod fick fina recensioner när den lanserades 2018 men det stora problemet för många var att den var för dyr, speciellt om man ville ha många hemma. Mark Gurman säger att Apple planerar att släppa en ny HomePod som ska rulla på S8-chippet vilket är detsamma som Apple Watch Series 8 förväntas få. Den förväntas även få en uppdaterad display på ovansidan.

Det ryktas även om att Apple planerar ytterligare en HomePod som kombinerar en Apple TV, HomePod och har funktioner så vi kan ringa FaceTime på den.

MacBook 12″

I mars 2015 lanserade Apple en tunn och lätt dator som de helt sonika kallade för MacBook. Skärmen var på 12 tum och den hade ingen fläkt och bara en USB-C-port. Den blev dock ingen större succé eftersom den upplevdes som väldigt slö med sin Intel Core M-processor på 1.1 GHz. Gurman tror dock att datorn kommer göra återtåg under 2024 och denna gång kommer den förmodligen inte kännas slö tack vare att den kommer att ha Apples egna processor.

Via MacRumors

Om inte källan varit MacRumors hade jag rakt av tagit detta som Attefors önskelista på produkter som bör återupplivas.

TimeCapsule, tycker den var väldigt bra.
Så den också kan vara ett mellanlager för icloud grejer för det går lite sakta att flytta saker i icloud

och den kan också vara homekit server..

3 gillningar

AirPort express kan gott komma till liv igen.

2 gillningar

iPod:en då?

AirPort routern känns som en pryl de skulle kunna återinföra i och med Wifi 6 och 6e.

Apple hade kunnat göra en riktigt nice mesh-lösning där ja.

3 gillningar

Hade köpt direkt!

Håller med här, den var grym!