Trailer för House of the Dragon från Comic-Con ger oss mer

Från sajten:


Under Comic-Con kom rollbesättningen för House of Dragon till en panel och man passade samtidigt på att visa upp en längre trailer för serien.

Trailern gjorde ingen tvekan om att det här är en spin-off på Game of Thrones. Vi fick drakar, svärd, intriger och ett ständigt överhängande hot om att karaktärerna vi gillar mest kommer att försvinna. Om det räcker för att locka alla tittare tillbaka till George R.R. Martins värld återstår att se. Kritiken kring hur Game of Thrones slutade var inte nådiga och hur många som är intresserade av att utsätta sig själva för ett sådant filmografiskt trauma igen är osäkert.

House of the Dragon har premiär 21 augusti. Hur många här kommer bänka sig för den här serien?

Får väl se. Både den här och ”Sagan om Ringen” på Amazon kan bli lite för mycket av samma och trailern var väl ingen höjdare.
Kollade på Game of Thrones när det begav sig men tyckte den bara var okej. Typ 3/5.

1 gillning

Från sajten:


Närmare tio miljoner amerikanare bänkade sig framför första avsnittet av House of the Dragon som är senaste spinoffen på Game of Thrones.

Den exakta siffran för hur många som såg första avsnittet av House of the Dragon i USA var 9,986 miljoner. Ett nytt publikrekord avslöjar HBO som troligtvis inte har vågat hoppats på något annat med den hisnande budgeten på 20 miljoner dollar per avsnitt.

Siffrorna gäller endast för antal visningar på HBO Max i USA under premiären i söndags. Det bevisar onekligen att folk fortfarande är sugna på mer Game of Thrones.

Via: The Verge