Tråden om WWDC 2020

Från sajten:
image

Att Apples årliga utvecklarkonferens, WWDC, skulle komma att bli online har varit känt sedan tidigare

Men nu har Apple skickat ut ett pressmeddelande om mer detaljer gällande WWDC20 den 31:a upplagan av konferensen.

WWDC kommer vara virtuell och startar 22 juni. Åtkomst till den får man genom Apple Developer-appen och på Apple Developer-sajten. Konferensen är kostnadsfri för alla utvecklare.

Utvecklarna kommer att få en förhandstitt på senare nytt inom apples alla operativsystem så som iOS, iPadOS, macOS, tvOS och watchOS.

’Vi ser verkligen fram emot att få samla den globala utvecklarkåren online i juni och berätta om alla nya verktyg som vi har på gång och som kommer att hjälpa dem att skapa än mer fantastiska appar och tjänster. Vi kommer att delge alla mer information om WWDC20 allteftersom vi närmar oss detta spännande evenemang.’’

Apple satsar även i år på unga utvecklare och 18 maj 08:59 kan unga utvecklare över hela världen anmäla sig till Swift Student Challenge genom att skapa en interaktiv scen i en Swift Playground, som tar högst tre minuter att spela. Vinnarna får ett exklusivt WWDC20-set med jacka och pins. Det går att läsa mer på developer.apple.com/wwdc20/swift-student-challenge för alla de som är intresserade av detta.

Om vi kommer att få se ett Keynote på hemsidan som tidigare år återstår att se men än är det inget vi fått någon information kring.

Via:

2 gillningar

Sådär! Då är semester inlagd de datumet :star_struck:

2 gillningar