TPVision introducerar nya Philips Fidelio multiroom-högtalare

Från sajten:
image

Nya högtalare för ditt hem har presenterats i serien Philips Fidelio. Det rör sig om en soundbar, trådlös subwoofer samt multiroom-högtalare.

TPVision som tillverkar bild och ljudprodukter under varumärket Philips har precis presenterat årets nyheter. De nya högtalarna baserar sig på det prisbelönta DTS Play-FI multiroom-systemet som är en uppstyrd trådlös ljudplattform som ger ljud i flera rum. Produkterna Fidelio FB1 soundbar, Fidelio FW1 subwoofer och Fidelio FS1 WiFi-högtalare där den sistnämnda har inbyggd LED-belysning som kan synkas med Philips Ambilight-TV. Alla produkterna kommer med en premiumfinish som inkluderar naturliga material som aluminium, trä och skotskt Muirhead-läder.

Philips FIDELIO_FB1

Fidelio-serien har ett intelligent ekosystem, där varje högtalare kan “upptäcka” när den har anslutits till en annan. Produkterna justeras automatiskt för att säkerställa att bästa möjliga akustiska prestanda.

Philips Fidelio FB1

Philips FB1-360

Fidelio FB1 är en diskret, stilren 7.1.2 soundbar speciellt designad för att komplettera de senaste ramfria, minimalistiska TV-modellerna och har 15 högtalarelement och 310 W (RMS)-kraft för att ge en fantastisk, uppslukande ljudprestanda. Tvåsidiga-högtalarelement är monterade, en i varje ände av soundbaren för att maximera ljudet i rummet och skapa surroundljudeffekt. För Dolby Atmos-effekten är två högtalarelement monterade ovanpå soundbaren på vardera sidan av en dedikerad baslåda med två subwoofers. Fidelios högkvalitativa design inkluderar exklusiva Muirhead-skinndetaljer och ett akustisk transparent metallnät, allt designat för att komplettera Philips premium TV-modeller.

Philips Fidelio FW1

Philips FW1-RFT

Fidelio FW1 är en trådlös subwoofer med en nedåtriktad 8-tums bashögtalare som kompletteras med två sidmonterade, passiva element som fungerar “back-to-back”. Kraftfull 200 W (RMS)-förstärkare för att ge djup, snabb och detaljerad bas, perfekt för både film och musik.
En blandning av Muirhead-läder och träfinish med borstad aluminium-yta ger FW1 en högkvalitativ, sofistikerad design och känsla.

Philips Fidelio FS1

Philips FS1-360

Fidelio FS1 är en trådlös högtalaren med en mångsidig, flexibel trevägsdesign som är idealisk för att användas ihop med FB1 och FW1. Högtalaren har en frontmonterad diskanthögtalare, en vinklad, uppåtriktad mellanregisterenhet och en nedåtriktad bashögtalare i sin egen dedikerade del av höljet. Basprestanda förstärks ytterligare genom tillägget av två passiva element. Generösa 60 Watt (RMS) gör att FS1 lämpar sig i mellanstora till större rum. Även denna högtalare har en premiumdesign med en blandning av Muirhead-läder och metall för att ge en unik, högkvalitativ finish. Slutligen, för en uppslukande upplevelse, inkluderar FS1 inbyggda LED-lampor designade för att fungera med Philips Ambilight-TV.

Produkterna väntas nå marknaden under andra halvan av 2022.

Källa: Pressrelease