TP-Link på gång med HomeKit-kompatibla kameror

Från sajten:
image

TP-Link och deras varumärke Tapo är på gång att lansera två säkerhetskameror med stöd för Apple Home. En av dessa modeller är en uppdaterad version av C225.

Kinesiska företaget TP-Link visade upp två säkerhetskameror på IFA 2023 som båda har stöd för Apple Home. En av dessa modeller är en uppdaterad version av deras smidiga pan/tilt-kamera C225 som vi testat och recenserat här tidigare.

Den andra modellen är en enklare säkerhetskamera med en låg prislapp. Nya Tapo C125 får ett rekommenderat pris på 64,90 euro vilket placerar den i den lägre prisklassen när det gäller säkerhetskameror med stöd för Apple Home. Denna är beräknad att lanseras nu under tredje kvartalet.

Tapo C125 har funktioner som ett fysiskt integritetsskydd, intelligent AI för detektering och notiser, magnetiskt fäste, dubbelt IR-system och anpassningsbart ljudalarm som kan spela upp en röst om något detekteras.

Mer information om denna kommande säkerhetskamera finns att läsa på deras tyska hemsida (ej listad på den svenska hemsidan än).

Tapo C225 V2 är, precis som det låter en nyare version av deras säkerhetskamera med pan/tilt-funktion. Den stora skillnaden ser ut att vara just stödet för Apple Home vilket är en välkommen förbättring.

Vad tycker ni om denna nyhet? Prisvärda kameror för Apple Home är ju alltid nice!

Källa: HomeKits

1 gillning