TIER lanserar en mer avancerad elskoter

Från sajten:
image

TIER presenterar ny mer avancerad elskoter med höjd säkerhet och nytt laddningssystem som ska finnas på caféer och butiker för batteribyte och längre och billigare resor.

Detta blir den första skotern med utbytbart batteri vilket gör att vi kan ta oss längre och hämta upp ett nytt batteri vid någon av laddstationerna – samtidigt som vi gör det får vi gratis extra åktid. Det är också den första skotern med en transformers-liknande hjälm som är inbyggt i skotern samt har blinkers. Skotern rullar ut på vägarna i Sverige, Danmark och Norge under 2021.

“Idag har vi tagit ett steg framtåt för att uppnå säkra och hållbara resor i våra städer. Genom att integrera ny utbytbar batteriteknologi bygger vi ett europeiskt energinätverk som gör det möjligt för användaren att aktivt bidra till klimatneutrala resor och bygga bättre städer. Samtidigt, hjälper vi städer att återhämta sig från coronapandemin, genom att låta lokala företag vara värdar för laddningsplatser,” säger Lawrence Leuschner, vd och grundare av TIER.

Via: TIER Pressmeddelande.

2 gillningar

Inbyggd hjälm var ju smart.

Ja faktiskt, måste börja använda hjälm känner jag.

Var är hövdings hjälm för scootrar det måste ju bara komma en sådan!

Jag tänkte fixa en hjälm som går att platta till - det är nog det smidigaste.

Hur ser en sådan ut?

Dessa möjligtvis? Inget för dig, den stökar till din ohyggliga frisyr. :joy::joy::joy::joy:

Platt hjälm

Nej fyfan, kan inte ha nått som bråkar med frippan!

1 gillning

1 gillning

Scrubs :heart::heart::heart::heart: