”The Witcher 3: Wild Hunt” får efterlängtad next-gen-uppdatering

Från sajten:
image

Datumet för den stora uppdateringen är satt till den 14 december och helt gratis för alla som redan äger spelet.

CD Project har meddelat att uppdateringen släpps den 14 december till PC, Xbox Series S/X och Playstation 5. Om du har köpt The Witcher 3 tidigare så är det helt gratis att uppdatera spelet till senaste spelkonsolerna eller PC. Än så länge har CD Project inte släppt någon trailer men lovar att visa upp gameplay nästa vecka.

The next-gen update for The Witcher 3: Wild Hunt is coming on December 14th, free for everyone who already owns the game.

For more details and gameplay reveal, tune in to REDstreams next week on https://t.co/IpFERTohi9. pic.twitter.com/fg3yfGeNih

— The Witcher (@witchergame) November 14, 2022

Via: Eurogamer

2 gillningar

På tiden :+1:t3:

1 gillning

Fan va nice!

Från sajten:


CD Projekt Red har släppt en trailer inför uppdateringen som blir tillgänglig den 14 december.

I trailern får vi se upphottad grafik med förbättrade texturer och ray-tracing ljuseffekter. Spelet är sju år gammalt så förbättringarna är välkommet även om det kanske inte får oss att tappa hakan. Men spelet bjuder även på 60 fps och du kommer även att kunna ta tjusiga foton på landskap och miljöer med ett nytt foto-läge.

Uppdateringen släpps den 14 december och om du är intresserad av att spela The Witcher 3: Wild Hunt för första gången finns det inte ett bättre läge. Speciellt inte nu när CD Projekt Red har avslöjat att det kommer flera spel i serien längre fram.

Via: Engadget

Ett av världens bästa spel, får hoppas på en lång insnöad vinter så man inte behöver lämna datorn.

1 gillning

Köpte det för typ 100 kr (inkl. allt) förra BF (PC). Har spelat ytterst lite. Fastnar inte. Få nog ge det mer tid, det ska ju vara riktigt bra sägs det.