The Weekend kommer till Sverige i helgen och bjuder på kryptovaluta

Från sajten:
image

The Weeknd avslutade precis sin turné i USA och är nu igång med sin Europaturné. Nu i helgen 17 och 18 juni uppträder han på Tele2 Arena i Stockholm.

Turnén After Hours Til Dawn Global Tour är i samarbete med Binance. Vilket är en stor spelare i handel av denna kryptovaluta, blockchain-ekosystem och infrastrukturer för detta. För att förstå vad det är kan du alltid besöka deras hemsida.

Tillsammans med Web3 skall konsertupplevelsen förhöjas och den med biljett kan få ett samlingsobjekt att förvara i Binances system. En så kallad NFT-souvenir, non-fungible token, är en digital tillgång som ägs av dig likt kryptovaluta.

Vad vi exakt får ut av denna NFT återstå att se, men Binace utlovar en förhöjd konsertupplevelse och ett fint minne av kvällen. Samt en rolig och enkel introduktion till Web3 och blockchain-teknik och ge oss ännu mer av The Weeknd.

 

“Vi är glada över att vara en exklusiv kryptopartner till The Weeknds turné och ge fans och människor möjligheten att interagera med krypto på nya sätt”, säger Binance medgrundare Yi He.

The Weeknd har gjort stor framgång med sina senaste album, After Hours (2020), Dawn FM (2022) och Live At SoFi Stadium (2023), där sistnämnda är en inspelning från just denna turné.

När du köpt din biljett och fått din kod beger du dig till The Weekends hemsida för att registrera och hämta hem din NFT-souvenir.

Via: Binance X The Weeknd.