The Sims 4 är gratis på Origin

Från sajten:
The Sims 4 är gratis på Origin | Teknikveckan


image

The Sims känns som ett spel som spelare antingen älskar eller hatar och är du en av dem som ännu inte har spelat spelet så har du nu din chans.

Electronic Arts låter nu spelsugna ladda ned spelet helt kostnadsfritt via Origin och är du sugen på att skaffa dig en digital familj så går spelet att ladda ned kostnadsfritt fram till 28 maj.

Via Feber, Källa Origin

Från sajten:


Det åtta år gamla spelet blir permanent gratis men alla expansionspaket och annat nedladdningsbart material lär fortsätta vara inkomstkällan från spelet.

EA meddelade idag att The Sims 4 blir free-to-play från och med den 18 oktober då de även planerar att streama ett event där vi förhoppningsvis får veta ännu mer om The Sims framtid. Plattformarna som det blir free-to-play på är PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Om man råkar betala för The Sims 4 innan 18 oktober så bjuder EA på senaste Desert Luxe Kit kostnadsfritt. Är man dessutom prenumerant på EA Play eller EA Play Pro så får man även ta del av ett par expansionspaket kostnadsfritt. Mer information om förändringarna för prenumeranter går att läsa på EAs hemsida.

Via: Eurogamer

1 gillning