The Quarry och High On Life var nära att bli exklusivt till Google Stadia

Från sajten:


Supermassive Games rosade spel The Quarry var nära att släppas exklusivt till Stadia.

Under 2020 gick Google in i ett samarbete med Supermassive Games vilket skulle resultera i The Quarry. Spelet påstås ha varit tänkt att bli exklusivt till Stadia för att få spelstreamingtjänsten att locka prenumeranter. Sedan dess har Googles prioriteringar skiftat fokus och samarbetet rann ut ur sanden.

Även Rick & Morty-skaparens senaste spel High On Life som nyligen annonserades sägs ha gått samma öde till mötes med Google. Hur som helst är nog många glada att spelen fick leva vidare och The Quarry som släppts till Xbox, Playstation och PC har fått bra betyg av både recensenter och gamers.

Via: VG247

Det är nästan som man måste fråga om stadia finns fortfarande?.
Jag förstår att många företag inte vågade sattsa på Stadia när det bara blev en till produkt i en lång lista av bra produkter som de sedan lägger ner.

Det är därför man undrar vad tanken med android automotive är eftersom i princip inga appar kommer. Youtube, photos och sådana appar tycker man borde varit givet för den plattformen.

Google har fullt upp med att flytta alla funktioner från Google Meet till Google Duo för att sedan döpa om Google Duo till Google Meet.

Ja jag förstår inte hur allting kan ta sådan tid för det bolaget.