The Popsmith Popper för de hemgjorda goda popcornen

Från sajten:
image

Gillar du popcorn men tycker att de snabbpoppade mikrovarianterna inte är så goda? Då kan det vara dags för The Popsmith Popper!

På Kickstarter har det dykt upp något så udda som en popcorn-kastrull som utlovar de godaste popcornen som världen skådat. Nja, kanske inte riktigt så goda men en stor skillnad utlovas mot just mikropopcorn och med en autentisk smak enligt upphovsmannen som jobbat med just popcorn i många år. På 5 minuter fixar The Popsmith Popper perfekta popcorn till hela familjen enligt samma princip som i gamla hederliga popcornmaskiner. Designen har lite retrokänsla över sig med ett handtag upptill som ser till att rotera runt majskornen i kastrullen.

Den finns i fem olika färger; Butter, Cream, Poppy, Cobalt och Mint. Med tanke på att projektet redan nått sin gräns så verkar många vara sugna på goda popcorn därute.

Rekommenderat pris för The Popsmith Popper är ungefär 1 445 svenska kronor. Skulle du ha lite pengar över så finns det en variant där du dessutom får fria popcorn livet ut men då får du hosta upp sisådär 100 papp.

Källa: Kickstarter

Det här måste du ju prova @Marcus_Attefors !!

1 gillning

Aldrig till den prislappen :stuck_out_tongue:

Givet köp!!!

1 gillning

Men den är ju manuell! :man_facepalming:

2 gillningar

Men denna är dyrare = bättre

De har alltså "uppfunnit" en kastrull med en vev i locket?
Fantastiskt :joy: