The Net med Sandra Bullock visas nu på Netflix

Från sajten:


The Net med Sandra Bullock, eller Nätet som den heter på svenska är en resa tillbaka i tiden. En del har sett den, andra inte.

Året är 1995 och undertecknad har införskaffat sig sitt första USRobotics-modem och kopplat upp sig på nätet. Med uppringt internet och en mailbox.swipnet.se-adress lät jag min Apple Macintosh Performa 450 ta mig ut i den vida världen. Ungefär samtidigt släppte Hollywood filmen “The Net” (Nätet) med Sandra Bullock och alla blev helt nervösa. Att se filmen idag är en nostalgitripp för oss som varit med ett tag i den digitala världen och för er som inte riktigt fanns med på 90-talet så är den värd att se för att se vilken resa vi andra gjort. Vi pratar 3,5″-disketter, modem med uppkopplingsljud deluxe, PowerPC-Macar, kabelanslutna Apple-möss med präglade logotyper, PowerBooks med sorgkanter att gråta över, hackers, laptops tjocka som biblar, jakter och allt annat du vill ha i en action-film.

Vilket är ditt bästa Internet-minne från denna tid?

Se den på Netflix.

 

2 gillningar

Jag har sett filmen och även serien. Jag var inte född 1995, men ser hellre äldre filmer och serier då dom är bättre tycker jag.

1 gillning

Helt okej att tycka det. Men jag har svårt att se vad typ Xena – Krigarprinsessan kan sätta mot Succession. :stuck_out_tongue: