”That '70s Show” är tillbaka med ”That '90s Show”

Från sajten:


En av de mest populära serierna från millenieskiftet gör återtåg och utspelas nu 20 år senare.

Red och Kitty Forman är nu far- och morföräldrar men bor kvar i samma gamla välkända hus. That ’70s Show fick hela 8 säsonger som sändes mellan 1998 till 2006. Nu har Netflix dammat av den legendariska serien och ändrat temat till 90-talet istället för 70-talet.

Serien släpps till Netflix den 19 januari och i rollerna ser vi så klart Kurtwood Smith som Red och Debra Jo Rupp som Kitty.

2 gillningar

Man älskar ju hur drygheten från Red Forman.

1 gillning

Nästan så att man vill återuppta prenumerationen på Netflix.

Tror inte den blir särskilt bra men vill ändå kolla enbart pga Red :slight_smile:

Från sajten:


Snart är det dags för fortsättningen på den extremt populära serien “That ’70s Show” som rullade på varenda tv mellan 1998 fram till 2006 och nu har Netflix släppt en ny trailer.

Istället för det ljuva 70-talet så kommer serien spola fram till 90-talet och både Red och Kitty Forman är kvar i serien men nu som far- och morföräldrar i samma hus som gamla serien utspelades i. Det kommer bjudas på fler gamla karaktärer från originalet men de kommer bara vara med i enskilda avsnitt.

Serien har premiär på Netflix den 19 januari och frågan är om denna verkligen kommer slå eller om det blir en serie till som Netflix skrotar efter en säsong.

Ursprungligen var väl Netflixs upplägg att det skulle rädda serier? Nu känns det som att det gör i princip tvärtom.