Testa nya funktioner i Google Home-appen med Android

Från sajten:
image

Är du Android-användare och ständigt på hugget efter nya funktioner i appen Google Home? Då kan deras “Preview Program” kanske vara något för dig.

Hemsidan 9To5Google har grävt lite i den senaste versionen av Google Home-appen som laddats upp till Google Play Store och hittar en del gömd kod i denna. Det ser ut som att det kommer att finnas en möjlighet för Android-användare att ta del av kommande funktioner till deras plattform för smarta hem och detta då via deras “Preview Program”.

Google Home Preview Program

Sedan tidigare har Google tillhandahållit förhandsversioner av mjukvaran för sina Chromecast, Google Home-högtalare samt Nest Hub-displayerna. Nu ser det ut som att företaget kan komma att öppna upp för förhandsversioner av Google Home-appen. Enligt information som 9To5Google fått fram står det dock klart att de nya funktionerna för plattformen kan vara av det mer buggiga slaget. Det ser också ut som att det är ett begränsat antal användare som kan få första tjing.

Som med alla andra förhandsversioner av appar och annan mjukvara så tar Google gärna emot synpunkter från användaren som ska hjälpa till att göra slutprodukten bättre. Känns det som att den skarpa versionen av appen var bättre ska det inte vara svårt att backa tillbaka till denna.

Är du sugen på att testa så kan du be om en inbjudan. Klicka på länken nedan från din Android-mobil och håll tummarna!

googlehome://settings/app-preview-program

Källa: 9To5Google