Temperatursensor Google Home

Tjena, tittat lite då och då, men aldrig hittat en lösning. Letar efter en temperatursensor som kommunicerar direkt till Google Home. Jag har en Google Nest HUB Gen.2, som stödjer MATTER tech. så jag tänker att det borde finnas en sensor som kan kommunicera direkt med den, utan att behöva köpa nån Zigbee hub eller nån anna hub, bara sensor. Nån som kan tipsa om nått som funkar?

Jag har en Shelly H/T-sensor ute i växthuset mer ser tyvärr bara luftfuktigheten i Home-appen.

https://www.amazon.se/-/en/Thermometer-Hygrometer-Temperature-Greenhouse-Compatible/dp/B0BN3CTNLJ/ref=sr_1_5?keywords=wifi+temperature+sensor+google+home&sr=8-5

Sån borde gå galant. :slight_smile:

1 gillning

Läste recensionerna och hittade det här tyvärr...
"Google Home only shows humidity. You can just ask Google for the temperature...
Extremely disappointing"

Om det är Shelly du läser om, så visar den temperaturen på displayen på Nest Hub och den kan säga temperaturen, det är bara i telefonappen som den endast visar RH.

Jag har Shelly Plus H/T.

Vad synd, det är ju FRÄMST i telefonen jag är intresserad av att se temperaturen. Sällan jag interagerar med min Google Nest Hub, den står mest och visar bilen och funkar som en högtalare.

Då är det väl inte så viktigt att du kopplar den till din Nest hub. Det räcker att du har fungerande wifi för Shelly, ingen speciell hub, och sen tittar du på app i telefonen.

1 gillning