Teknikveckan Meetup #2 - Google I/O Extended edition

Från sajten:
https://teknikveckan.com/teknikveckan/teknikveckan-meetup-2-google-i-o-extended-edition/
För några veckor sedan hade vi meetup för alla Teknikveckans Apple-fans och nu är det dags igen för er som följer Google.

Tisdagen den 7 maj klockan 18.00 samlas vi på Media Evolution i Malmö vi för att se Googles VD Sundar Pichai hålla huvudpresentationen på utvecklarkonferensen I/O 2019. Vi analyserar, berömmer och kritiserar visionerna över en dricka och något att äta.

Obligatorisk anmälan, begränsat antal platser.

Google I/O Ext 2019 arrangeras av Malmö Yrkeshögskola och Teknikveckan tillsammans med Foo Café. Plats: Malmö Yrkeshögskolas klassrum på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a i Malmö.

För mer information, kontakta [email protected]

Malmö Yrkeshögskola
Vi ger dig kunskap kunna tillvarata nya affärsmöjligheter som följer med den snabba teknikutvecklingen. Vi arrangerar utbildningar inom apputveckling, mobil handel och digital turism samt till Content Manager och Content Producer.

Teknikveckan
Här på Teknikveckan.com följer du dagligen det som händer i teknikvärlden, ständigt nya guider, recensioner och påhitt på vår YouTube-kanal. En gång i veckan kan du höra oss djupdyka ner i veckan som varit i vår podd.

Foo Cafe
Whether you’re a creative, architect, programmer, gamester, geek girl or serial entrepreneur, Foo Café gives you a forum to meet, greet and develop, every day of the year.

Anmäl dig här.

5 gillningar

Bara 6 av 100 platser kvar nu!