Teknikveckan med Macradion: Laddaren som kvadda internet

Från sajten:
image

Tupparna i hönsgården denna trötta påsk-måndag är Larsson, Severyd och ljudtekniker Dennis Klarin.

Vi diskuterar godisförbud på bio, Legogubbar som säljs hutlöst dyrt, supersöta mobilspel och bild-i-bild för YouTube. Apple har tagit sönder internet med rykten kring en ny laddare. De planerar kanske också att uppdatera Apple Watch och Mac mini. Men hur dåligt säljer iPhone SE egentligen? Så om inte detta vore nog så jobbar EU på en ny lag kring teknikköp.

UR AVSNITTET

SÅ LYSSNAR DU

Teknikveck­an hittar du på Acast, Spo­ti­fy, Apple Pod­cast­er, Google Pod­cast med flera ställen.

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons! Tack för att ni gör vårt arbete möjligt, vi är föreviga tacksamma.
Med Teknikveckan med Macradion+ får du tillgång till allt inom Teknikveckan, Macradion och Bubblan reklamfritt tillsammans med 25% på Lifestylestore.se och mycket annat.

Bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Stort tack!

Med vänliga hälsningar
Peter, Thor, Attefors, Severyd, Larsson och såklart ljudtekniker Dennis Klarin.

Som Severyd säger. Vem använder egentligen PiP på en iPhone. Vem vill titta på en sådan liten ruta medans man gör något annat. :man_shrugging:

3 gillningar

Jag må vara udda men gör faktiskt det lite då och då… :crazy_face:
Drar upp rutan i maximal bredd och har den uppe eller nere beroende på vad jag gör. Använder det hela mest när jag inte tittar aktivt men lyssnar och tittar när det behövs - oftast en direktsändning med tråkig sport eller presskonferens på SVT. Då kan jag samtidigt använda telefonen rätt aktivt (t.ex läsa här på TV).

1 gillning

Ja det är fruktansvärt. När jag skaffade Premium fick jag bara saker som jag inte gillade. Inklusive att ljudets film fortsatte när jag minimerade YouTube-appen. Går säkert att ställa in men ändå.

Använder det ofta under pauser i sportsändningar då jag bara behöver höra studiosnacket. Kan även hända att jag följer en match lite som när man har teven på i bakgrunden och gör annat samtidigt.

Har stört mig på att Discovery+ inte har stöd för funktionen.

1 gillning