Teknikmässan Gitex kommer till Europa 2025

Från sajten:
image

Världens största teknikmässa Gitex Global som just nu pågår i Dubai presenterade idag en nyhet. Nu blir det en europeisk version av mässan och platsen är Berlin.

I samband med att teknik och tekniska lösningar fortsätter att växa i rekordfart ökar också behovet av att se och upptäcka dessa. Vid ett pressmöte idag på teknikmässan Gitex Global i Dubai presenterades nyheten om att denna kommer till Europa. Gitex Europe Berlin kommer att äga rum mellan den 21-23 maj 2025 på det välbekanta mässområdet Messe Berlin.

Vid en högtidlig ceremoni idag på Dubai World Trade Center undertecknades överenskommelsen om den europeiska upplagan av teknikmässan. Med på det välbesökta presseventet idag fanns Hans Excellens Omar Sultan Al Olama (Förenade Arabemiratens statsminister för artificiell intelligens, digital ekonomi och distansarbete samt ordförande för Dubais kammare för digital ekonomi) samt Franziska Giffey, vice borgmästare i Berlin och statlig senator för ekonomiska affärer, energi och företag i Tyskland.

På scen fanns även Trixie LohMirmand, vd för KAOUN International som organiserar Gitex Europe och Mario Tobias, vd för Messe Berlin. Mer information om Gitex Europe Berlin finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande