Ted Lasso

Från sajten:
image

Under gårdagen släppte Apple i ära till julen, en animerad kortfilm med karaktärer från Apple TV+ hyllade serie Ted Lasso.

Två säsonger har hunnits släppa av Ted Lasso spelad av Jason Sudeikis och en tredje är på gång. Serien är onekligen Apple TV+ mest populära hittills och är antagligen anledningen till att Apple utnyttjar dess popularitet till att fira av julen lite extra.

I kortfilmen som heter The Missing Christmas Mustache får vi följa karaktärerna när de försöker finna Ted Lassos försvunna mustasch.

2 gillningar

mustasch :wink:

Trodde jag kunde lita på autocorrect…
Men tack :grin:

1 gillning

Från sajten:
image

Apples stora succé Ted Lasso har nu blivit leksak och de söta små gubbarna går att köpa på Amazon.

Om du inte kan få nog av Apple TV+ serie Ted Lasso så kan du nu klicka hem karaktärerna i form av små, men ack så söta plastgubbar. Det är Fisher Price som säljer Ted Lasso-familjen och med i paketet får vi Ted Lasso, Keeley Jones, Roy Kent, Sam Obisanya, Rebecca Welton och så klart coach Beard. Paketet med alla sex figurer ligger på 30 dollar och går att köpa på Amazon.

Gänget bakom serien jobbar för fullt med nästa säsong av Ted Lasso som även verkar bli den sista tråkigt nog. När den kan lanseras på Apple TV+ finns det ingen information om men det blir nog först nästa år.

Källa: Amazon

1 gillning

Nu väntar vi bara på The Legend of Zelda II: Ted's Awakening !

Alltså nej!

2 gillningar

Lite sugen ändå va? haha

Garanterat sugen!

5 gillningar