Ted Lasso

Från sajten:
image

Under gårdagen släppte Apple i ära till julen, en animerad kortfilm med karaktärer från Apple TV+ hyllade serie Ted Lasso.

Två säsonger har hunnits släppa av Ted Lasso spelad av Jason Sudeikis och en tredje är på gång. Serien är onekligen Apple TV+ mest populära hittills och är antagligen anledningen till att Apple utnyttjar dess popularitet till att fira av julen lite extra.

I kortfilmen som heter The Missing Christmas Mustache får vi följa karaktärerna när de försöker finna Ted Lassos försvunna mustasch.

2 gillningar

mustasch :wink:

Trodde jag kunde lita på autocorrect…
Men tack :grin:

2 gillningar

Från sajten:
image

Apples stora succé Ted Lasso har nu blivit leksak och de söta små gubbarna går att köpa på Amazon.

Om du inte kan få nog av Apple TV+ serie Ted Lasso så kan du nu klicka hem karaktärerna i form av små, men ack så söta plastgubbar. Det är Fisher Price som säljer Ted Lasso-familjen och med i paketet får vi Ted Lasso, Keeley Jones, Roy Kent, Sam Obisanya, Rebecca Welton och så klart coach Beard. Paketet med alla sex figurer ligger på 30 dollar och går att köpa på Amazon.

Gänget bakom serien jobbar för fullt med nästa säsong av Ted Lasso som även verkar bli den sista tråkigt nog. När den kan lanseras på Apple TV+ finns det ingen information om men det blir nog först nästa år.

Källa: Amazon

1 gillning

Nu väntar vi bara på The Legend of Zelda II: Ted's Awakening !

Alltså nej!

2 gillningar

Lite sugen ändå va? haha

Garanterat sugen!

5 gillningar

Från sajten:


Det är dags för Ted Lasso och hans AFC Richmond att göra avtryck i Premier League.

Ted Lasso är en av Apple TV+ mest hyllade serier och har till och med plockat hem ett par Emmy-priser för bland annat bästa komediserie. Den tredje säsongen är troligtvis den sista även om inte Apple har bekräftat det ännu. Om du har missat Ted Lasso så finns två säsonger med 22 avsnitt att se på Apple TV+ innan säsong tre startar.

2 gillningar

Från sajten:


Undertecknad är inte på några sätt intresserad av sport och speciellt inte fotboll men trots det så är “Ted Lasso” en av mina favoritserier och snart är det dags för den sista säsongen och Apple har släppt en till trailer.

Den underbara “Ted Lasso” går mot sitt slut och hur serien ska knytas ihop i den tredje och sista säsongen återstår att se och frågan är om Ted lyckas coacha laget att faktiskt ro hem en ordentlig vinst. Inför den sista säsongen som drar igång den 15 mars så har Apple släppt en trailer till för att visa upp vad vi har att vänta oss. “Ted Lasso” går att se på Apple TV+ och med i rollerna har vi bland annat Jason Sudeikis, Nick Mohammed, Brett Goldstein, Hannah Waddingham, Juno Temple och Anthony Head.

5 gillningar

Tycker den tappade rejält i säsong 2, men får ge säsong 3 en chans när den kommer.
Säsong 1 var ju fenomenal dock.

1 gillning

Det är väl fortfarande lite oklart om säsong tre är slutet eller inte. Sudeikis har sagt att han planerade tre säsonger men Apple har inte sagt någonting.

Får jag spekulera så tror jag att Ted Lasso tar slut men det blir spin-off med några av karaktärerna.

Skaparen av serien (Brett Goldstein) har iaf gått ut och sagt att det bara blir tre säsonger vilket var planen från start för att knyta ihop historien. Men med tanke på succén så kanske de tänker om =) Vi får se helt enkelt.

Har han sagt det? I alla de intervjuer på amerikanska talk shows i samband med premiären av Shrinking så var han väldigt kryptisk kring huruvida säsong tre var sista.

"Goldstein, who won an Emmy for playing Roy Kent -- the irritable midfielder and captain of Lasso's team AFC Richmond, said the Apple TV+ show was always envisioned as a three-season package."

"We are writing it like that. It was planned as three," he told the Sunday Times when asked if the third season marks the end. “Spoiler alert: Everyone dies," he quipped."

" In an interview with the UK’s Sunday Times , co-star Brett Goldstein says season 3 will be the team's last."

https://parade.com/1239683/klconniewang/ted-lasso-season-3/

Roy Kent är ju en suverän karaktär och mästerligt presenterad av Goldstein.

1 gillning

Där ser man!

Får mig ju att undra hur mycket pengar Apple har erbjudit dom för att fortsätta eftersom det låtit oerhört mycket mer svävande i januari i år än i juni förra året.

Belive!