TCL visade upp världens största Mini LED tv

Från sajten:
image

TCL presenterade en rad innovationer på årets IFA-mässa i Berlin. Ett av företagets dragplåster var världens största Mini LED TV vilket lätt fyller upp en vägg eller två.

Kinesiska företaget TCL medverkar på årets elektronikmässa i Berlin, IFA 2022 och detta med en stor monter på 2500 kvadratmeter fylld med produkter. I montern fanns ytor som motsvarade rum som finns i våra bostäder och här fanns företagets produkter utplacerade. TCL som med sin slogan “Inspire Greatness” passade på att visa upp produkter för såväl hemmabio som hushåll.

I montern fanns också världens största Mini LED TV som med sin 98 tum imponerade. QLED-TV’n är från företagets XL-kollektion och utöver detta fanns även en 136 tums 4K-biografvägg. Detta ackompanjerades av spelmonitorer och soundbars med RAY•DANZ Dolby Atmos.

TCL fortsätter att dedikera mycket av sin utveckling kring Mini LED-teknik. Modellen 98C735 har Quantum Dot-färgteknik med djup svärta, livfulla färger och enastående kontrast som säkerställer unik bildkvalitet och en verkligt uppslukande upplevelse. Med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz fås snabbare innehåll för actionfilmer, sport och gaming.

Företaget visade även upp en rad smarta hushållsprodukter där besökare kunde testa FreshIN-serien som är en ny kollektion av luftkonditioneringsmodeller. Dessa skiljer sig mot konventionell AC där luft cirkuleras genom att ett patenterat friskluftssystem hjälper till att transportera frisk utomhusluft in till hemmet vilket förbättrar syre- och luftfuktighetsnivåerna.

Källa: Pressmeddelande