Tappa inte bort din kära anteckningsbok

Från sajten:
image

Att tappa bort sina saker händer tyvärr emellanåt. Men, med smarta spårare så kan många saker återfås och nätterna blir därmed lugnare och skönare.

På Kickstarter skrev vi för ett tag sedan om AirCard som är en tunn spårare för plånboken. Denna stöder Apples nätverk “Find My” vilket innebär att du i din mobil kan se var din tingest senast befann sig.

Nu har företaget bakom AirCard tagit kreativiteten ett steg längre och lanserar nu AirCard Notebook som ser till att hålla koll på dina värdefulla anteckningar. Anteckningsboken har helt enkelt plats för en AirCard vilket innebär att risken ökar att kunna återfå anteckningarna om du tappar bort dessa.

AirCard Notebook kommer i första hand att erbjudas de som backade kampanjen med AirCard vilken visade sig vara omåttligt populär på Kickstarter. Givetvis återkommer vi med ett test av AirCard när vårt exemplar dimper ner i brevlådan.

Källa: Kickstarter

En gång tappade jag bort min anteckningsbok som var mer än hälften full med noveller, dikter och lite allmänna tankar som jag ännu inte fört över till datorn. Nått sånt här hade varit väldigt tacksamt då.