Tapo har presenterat en ny slimmad robotdammsugare

Från sajten:
image

Tapo som ägs av TP-Link presenterade en ny robotdammsugare på CES 2023. Den sticker ut genom att ha en slimmad design för att inte fastna under möblerna.

På elektronikmässan CES 2023 som nyligen hölls i Las Vegas presenterade Tapo upp sin nya robotdammsugare. Den nya Tapo RV30C Slim är precis som den heter slimmad och mäter endast 7.8 centimeter på höjden vilket gör att den bör kunna ta sig under de flesta av hemmets möbler utan att fastna. Robotdammsugaren har även en moppfunktion och LiDAR-navigering som ska ha precisionsnavigering på dagtid såväl som nattetid.

Enligt hemsidan har den Mini-dToF LiDAR som ska ha en livslängd på upp till 10.000 timmar vilket ska vara mer än hos andra LiDAR-utrustade robotdammsugare. Sugkraften ligger på 2.700 Pa vilket ska vara effektivt på såväl mattor som hårda golv.

Upp till fem lokala kartor av hemmet ska kunna sparas och den positionerar i realtid. Det går även att ställa in så att varje rum har sin egen inställning för optimerad dammsugning. Tapo RV30C har fyra olika sugstyrkor.

Källa: Tapo