Tandborsten som gör rent hus på 10 sekunder

Från sajten:
Tandborsten som gör rent hus på 10 sekunder | Teknikveckan

Teknik drivs inte allt för sällan framåt av att vi önskar minska tiden som läggs på tråkiga sysslor. Tandborstning verkar vara en sådan syssla som en hel del människor ogillar att utföra. Det franska företaget FasTeesh har tagit fasta på det här och vill minska tiden vi lägger på munhygien. Under 2018 kickstartade de en tandborste som ser ut som en bettskena och som på bara 10 sekunder ska göra rent alla små tänder i munnen. Nu har de börjat skicka ut tandborsten till kunderna.

Bettskenan, tandborsten tandborstbettskenan eller vad det nu ska komma att kallas har fått namnet Y-Brush och det har gått att förhandsboka den sedan 2018. Tandborstbettskenan består av ett gummihuvud med korta stubborst i nylon på insidan. Allt som behövs är att ladda upp Y-brush, applicera tandkräm, in med den i munnen i 5 sekunder, vänd på den och ta andra tandraden i 5 sekunder sen är allt klart. En batteriladdning ska hålla i en månad och det är med Sonic vibrations som den rengör tänderna.

Själva borsthuvudet på Y-Brush ska bytas ut var sjätte månad och kostar $30 för ett nytt. Basen till Y-Brush kostar i sig $125 och innehåller då basenheten, ett borsthuvud, USB-laddare, tandkräm och förvaringsbox för två Y-brush.

Via: Engadget

2 gillningar

Bilden laddas ej in.

Det var videon som inte ville visas korrrekt.

1 gillning

Har svårt att tro att den klarar av alla skrymslen och vrån.

Vi får be @Esse ta med en hem från CES så jag kan få testa :joy: det är ju lite mitt signum att lägga allt för mycket tid på att spara tid.

Ja gör det för tusan. Fungerar den så är det guld. Men det lär väl priset vara också

Haha skall tänka på dig!

Om den gör ett bra jobb är det en fantastisk idé! Vad skönt det skulle vara att fräsa av hela garnityret på 10 sekunder. Väntar bara på uppgraderingen som tar både över- och underkäke samtidigt…

Köp två :wink:

1 gillning