Ta hand om din älskade katt med den senaste tekniken

Från sajten:
image

Vem sa att smart teknik endast var till för oss människor? Nu vill företaget Purrsong att vi tar hand om våra älskade katter med just teknik.

Företaget Purrsong presenterar tre nyheter på årets elektronikmässa CES 2022. Alla produkterna är fokuserade kring välmåendet för din katt och data som registreras ger dig kontroll över hur katten mår. Denna data kan analyseras av en veterinär som då kan se hur beteendet är hos katten, hur ofta den dricker, går på lådan, vikt med mera. Nyheterna som presenterats är:

Purrssong LavvieWater

Denna enhet ser till att din katt får i sig friskt vatten dagligen och kan även mäta hur mycket vatten katten får i sig. Via appen Purrsong kan du se hur många gånger om dagen din katt dricker vatten samt hur mycket.

Purrsong LavvieWater

Purrsong LavvieTAG

Detta är ett halsband till din katt som fungerar som en fitness-tracker. Den håller reda på hur mycket din katt rör på sig om dagen och det är möjligt att få ut statistik kring detta inför ett veterinärbesök. Via appen kan du lägga in påminnelser för din katt om att t ex klippa klorna, rensa öronen och allt annat som man behöver hålla koll på. Batteritiden är 4 veckor och data skicka via Bluetooth.

Purrsong LavvieTAG

Purrsong LavvieBox

Detta är en smart kattlåda som stoltserar med inbyggt damm- och luftfilter samt dubbla ingångar så katten har något att välja på. Ett smart galler upptill ser till att rester från kattsanden stannar i lådan och inte hamnar utanför.

Purrsong LavvieBox

Vill du se mer om hur hela ekosystemet från Purrsong fungerar för din katt så ta en titt på klippet nedan.

Är du villig att investera i smart teknik för din katt också och inte bara till dig själv?

Källa: PurrSong